Despre noi

Revista ,„BUBU, Cel mai bun prieten’’

Conţine texte non-violente, fişe de lucru cu activităţi practice şi educative pe subiecte importantante: educaţie rutieră, educaţie preventivă, spune nu drogurilor, descoperirea şi promovarea copiilor talentaţi.

Revistă exclusiv educaţională, dedicată copiilor preşcolari şi şcolari, care stimulează plăcerea de a învăţa prin joacă şi dezvoltă creativitatea.

Proiectul se desfăşoară la nivel naţional, în toate şcolile şi grădiniţele,  își propune să vină ca un real sprijin pentru preșcolari și școlari, cadrele didactice şi părinţi. În fiecare lună se vor aplica teme educaționale pentru a crește gradul de cunoștințe generale ale copiilor.Fiecare temă lunară are ca finalitate evenimente publice in spaţii comerciale, parcuri, pieţe, etc.

Proiectul are un mare grad de unicitate şi noutate în peisajul învăţământului românesc.Proiectul îsi propune să coopteze cât mai mulți părinți în activitățile școlare.Proiectul se raportează la tendințele moderne, actuale de însușire a cunoștințelor generale.

Descriere proiect

Proiectul are ca scop principal descoperirea unor modalități moderne de învățare prin programe educative, atât în unitățile școlare, cat și în cadrul evenimentelor. Temele vizate în acest an școlar sunt în directă corelație cu programa școlară agreată de M.E.N. și se urmăreste o mai bună însușire a tuturor noțiunilor recomandate. Fiecare temă lunară abordată își propune să aducă cât mai mulți părinți alături de copiii lor şi împreună, sub îndrumarea cadrului didactic să aplice noțiunile dobândite.

our staff
See more
parteneri
Palatul copiilor